Yhteistyökumppanit

Riskitöntä lisämyyntiä

Etkö vielä ole yhteistyökumppanimme? Ota yhteyttä ja tule mukaan riskittömään portaaliin, jossa hyötyjiä ovat sekä kuluttajat että sähkönmyyjät. Ymmärrämme, että kuluttajat hakevat usein halvinta vaihtoehtoa, mutta sähkönkilpailutus.fi kautta valintakriteereinä voivat olla myös sähkötuotteen ekologisuus, ansaitut "tähtipisteet" tai palkittu asiakaspalvelu. Kysy lisää. Sekään ei maksa mitään.

Alla muutamia yhteistyökumppaneitamme

energiakauppa

Energiakauppa.fi on Leppäkosken Energian ylläpitämä sivusto. Leppäkosken Energia on osa Leppäkosken Sähkö -konsernia, joka tarjoaa asiakkailleen sähkö-, kaukolämpö- ja maakaasupalveluja ja energiaratkaisuja. Asiakkaistamme 97 % suosittelee meitä!

nordic green

Täysin vihreä sähköyhtiö vuodesta 2000. Nordic Green Energy on sähköyhtiö ilman vertaistaan. Aloitettuamme vuonna 2000, päätimme toimittaa vain uusiutuvaa energiaa kilpailukykyisin hinnoin. Yli vuosikymmen myöhemmin olemme nyt pohjoisen johtava vain uusiutuvan energian toimittaja kotitalouksille, yrityksille ja julkisille asiakkaille.

jyväskylän energia

Jyväskylän Energia Oy on JE-konsernin emoyhtiö. Tavoitteenamme on olla palveleva, energia-alan osaaja sekä haluttu työnantaja. Haluamme myös kehittää alan osaamista ja edistää seudullista yhteistyötä, maakunnan työllisyyttä ja kilpailukykyä.

jyväskylän energia

Porvoon Energia -yhtiöiden tavoitteena on tarjota edullisia ja ympäristöystävällisiä energiapalveluita sekä tuottaa omistajalle eli Porvoon kaupungille kohtuullista osinkoa voiton maksimointia tavoittelematta.

jyväskylän energia

Tervetuloa paremman palvelun ja sopivamman sähkösopimuksen piiriin Kymenlaakson Sähkön asiakkaaksi. Tarjoamme sekä vakaahintaisia että pörssihinnoiteltuja sopimuksia moneen tarpeeseen.

jyväskylän energia

Adato Energia Oy on suomalaisten energiayritysten palveluyhtiö. Edistämme asiakasyritystemme toiminnan tehokkuutta ja uudistumista järjestämällä ajankohtaista koulutusta ja tapahtumia. Lisäksi tuotamme asiakkaidemme toimintaa tukevia tietopalveluita. Imagomme alan luotettavana toimijana on vahva.

Sähkönkilpailutus.fi
PL 89 (Salomonkatu 5 C, 2krs.)
00100, Helsinki
Asiakaspalvelu 010 309 3587